Производи


КВАЛИТЕТ- Пластифицираниот лим е составен од основен материјал.Челик со соодветна дебелина. Горната страна е заштитена најпрво со слој од цинк , потоа слој за неутрализација како основа за слој од прајмер и завршно премачкан со полиестер.

Овие карактеристики на производство на лим овозможуваат лесен пристап кон профилирањето на лимот како и долготрајност на производите, отпорни на надворешни влијанија.

Типови на лим

Пластифициран челичен трапезен лим:

  • БРУСНИК – ГР
  • БРУСНИК – МР
  • БРУСНИК – герамида
  • БРУСНИК – ламперија

Голем избор на бои на лим од RAL карта

Бои

Карактеристики

катактеристики на лимотБРУСНИК - МРБРУСНИК - ГРБРУСНИК - ламперијаБРУСНИК - герамида
Висина на ребро (мм)19360,727
Покривна ширина (мм)1050100012001120
Дебелина (мм)0,45
0,55
0,60
0,45
0,55
0,60
0,45
0,55
0,60
0,45
0,55
0,60
Максимална должина (мм)15000150001500015000
БојаRAL картаRAL картаRAL картаRAL карта

бр. герамиди - cm должинабр. герамиди - cm должина
14914513
28515553
312116589
415717625
519318657
622919697
726520733
830121769
933722805
1037323841
1140924877
1244525913
1348126949